zelenskyi-zustrivsia-z-premierom-slovenii-hovoryly-pro-finalizatsiiu-tekstu-bezpekovoi-uhody

Зеленський зустрівся з прем'єром Словенії: говорили про фіналізацію тексту безпекової угоди

 • 73973 переглядiв

Президент Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Словенії Голобом у Брюсселі, подякувавши Словенії за підтримку суверенітету України, оборонну допомогу та гуманітарні проекти, а також обговоривши подальші кроки для забезпечення справедливого миру для України.

У Брюсселі Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Словенії Робертом Голобом, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Деталі

Президент подякував Словенії за чітку підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, допомогу в посиленні обороноздатності нашої держави та реалізацію гуманітарних проєктів в Україні.

Новий президент Словаччини вперше зустрівся із Зеленським: про що говорили 27.06.24, 18:22

Зеленський відзначив участь Словенії в інавгураційному Саміті миру та її приєднання до Спільного комюніке. Лідери обговорили подальші кроки на шляху до забезпечення справедливого миру для України, залучення якнайбільшої кількості країн до підтримки Формули миру та протидію зусиллям рф зірвати її реалізацію.

Зеленський зустрівся із Столтенбергом у штаб-квартирі НАТО: говорили про підготовку до Вашингтонського саміту27.06.24, 20:09

Під час зустрічі також обговорили фіналізацію тексту двосторонньої безпекової угоди в межах Спільної декларації G7 про підтримку України.

Популярні

Новини по темі

Трагедія на Сумщині: на воді загинув 13-річний хлопчик

 • 20339 переглядiв