zelenskyi-dosi-ne-domovyvsia-pro-zustrich-z-trampom-reuters

Зеленський досі не домовився про зустріч з Трампом - Reuters

 • 15125 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський досі не домовився про зустріч з Дональдом Трампом. Раніше в Києві заявили, що Зеленський під час візиту до США хоче ознайомити з Планом перемоги кандидатів у президенти США.  Про це з посиланням на власні джерела пише Reuters, передає УНН.

Деталі

Як відомо, Зеленський перебуває з робочим візитом у США, куди пін прибув для виступу на 79-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Проте орім цього український президент планував ознайомити лідера Білого дому та кандидатів у президенти США з власним Планом перемоги України у війні 

Попри те, що минулого тижня Трамп заявив, що "ймовірно" зустрінеться із Зеленським, поки він буде в країні, за словами людей, близьких до колишнього президента, зустріч не призначена

- пише Reuters. 

Трамп заявив про зустріч із Зеленським наступного тижня19.09.24, 07:32

У виданні пояснюють, що одразу після прибуття до США Зеленський відвідав збройовий завод у Пенсільванії разом із губернатором-демократом Джошем Шапіро, який є союзником Камали Харріс. Така поведінка українського лідера викликала  обурення деяких соратників Трампа, враховуючи, що візит відбувся під час передвиборчої боротьби.

Нагадаємо

В Офісі президента України заявили, що під час візиту до США, президент України Володимир Зеленський зустрінеться з кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 72918 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 53775 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57650 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100313 переглядiв

Новини по темі

Зеленський досі не домовився про зустріч з Трампом - Reuters

 • 15125 переглядiв

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 35067 переглядiв