zastupnyk-kuleby-obhovoryv-samit-myru-z-poslom-monholii-v-ukraini

Україна закликала Монголію долучитись до Саміту миру - МЗС

 • 31910 переглядiв

Заступник глави МЗС України Євген Перебийніс зустрівся з послом Монголії Доржем Бархасом, обговорив реалізацію формули миру президента Україна Володимира Зеленського та запросив Монголію приєднатися до ініціативи України та взяти участь у Всесвітньому саміті миру у Швейцарії.

У понеділок, 3 червня, заступник міністра закордонних справ України Євген Перебийніс провів зустріч з послом Монголії в Україні (за сумісництвом) Доржем Бархасом. Про це заявили у Міністерстві закордонних справ України, передає УНН.

Деталі 

Перебийніс подякував Доржу Бархасу за особистий внесок у розвиток відносин між двома державами в умовах протистояння України повномасштабній російській агресії

Сторони обговорили реалізацію Формули миру Президента України Володимира Зеленського. Зокрема, Євген Перебийніс закликав монгольську сторону долучитися до української ініціативи та взяти участь у Глобальному саміті миру у Швейцарії

- розповіли в МЗС. 

Україна і Монголія домовилися про політичні консультації на рівні МЗС - Кулеба01.05.24, 12:49

Під час зустрічі також відбувся обмін думками щодо активізації взаємодії України та Монголії у політичній, економічній та гуманітарній сферах.

Нагадаємо

Взимку міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і його монгольський колега Батмунх Батцецег домовилися завершити роботу над взаємними візовими послабленнями.

Популярні

Новини по темі

Україна закликала Монголію долучитись до Саміту миру - МЗС

 • 31910 переглядiв

Тривають бої в районі Вовчанська – Генштаб

 • 24399 переглядiв

Італія, ймовірно, направить в Україну другу систему SAMP/T – ЗМІ

 • 27440 переглядiв