zaharbnyky-evakuiuiut-viiskovykh-iz-dzhankoiu-ta-aktyvno-vidnovliuiut-aerodromy-u-hlybyni-okupovanoho-krymu-atesh

Загарбники евакуюють військових із Джанкою та активно відновлюють аеродроми у глибині окупованого Криму - "АТЕШ"

 • 16673 переглядiв

Українські партизани повідомляють, що росіяни евакуюють військовослужбовців з Джанкой і активно відновлюють аеродроми в глибині окупованого Криму, ймовірно, в очікуванні успішних атак українських військових.

Українські партизани в тимчасово окупованому Криму зазначають, що росіяни розпочали евакуацію своїх військовослужбовців із Джанкою та активне відновлення аеродромів у глибині півострова. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Агенти руху із різних підрозділів збройних сил рф повідомляють, що окупанти розпочали евакуацію частини свого особового складу з Джанкоя. Одночасно з цим активними темпами розпочато відновлення та, ймовірно, модернізацію аеродромів у глибині Криму, таких як Кіровське в районі Феодосії та Багерове в районі Керчі.

Однак, попри всі зусилля, вони не зможуть незабаром збудувати закриті укриття для своїх літаків. Причина полягає у складних технологічних процесах, високій вартості будівництва та значних часових витратах,

- зауважили у підпіллі.

Зазначається, що дії окупантів свідчать про прагнення розосередити свої війська та техніку у Криму напередодні нових успішних атак Сил оборони України.

Нагадаємо

Українські партизани зафіксували розвантаження військової техніки, зокрема БМП, танків і вагонів з боєприпасами, на товарній станції в окупованій рф Євпаторії.

Популярні

Новини по темі

З Харківщини примусово евакуюють 123 дітей

 • 16810 переглядiв

В столиці відкрили пішохідний міст на Оболонський острів

 • 17795 переглядiв