wp-vashynhton-rozrobliaie-novu-stratehiiu-dlia-ukrainy

WP: Вашингтон розробляє нову стратегію для України

 • 31973 переглядiв

За словами офіційних осіб, Вашингтон розробляє нову стратегію щодо України, зосереджену на допомозі у відбитті російських наступальних дій, а не на поверненні втрачених територій. Довгостроковий план спрямований на надання підтримки, незважаючи на труднощі з фінансуванням, хоча він і не передбачає спроб України відновити контроль над втраченими територіями.

Вашингтон розробляє нову стратегію для України, яка не буде зосереджена на поверненні території, а гуртуватиметься на допомозі у відбитті нових наступів Росії. Про це пише газета The Washington Post з посиланням на чиновників, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що адміністрація Байдена працює над довгостроковою стратегією підтримки Києва, попри труднощі з фінансуванням у Конгресі. Ці плани не передбачають спроб України повернути контроль над втраченими територіями.

"Очевидно, що українцям буде важко спробувати зробити такі ж серйозні зусилля на всіх фронтах, які вони намагалися зробити минулого року

зазначає високопосадовець адміністрації.

Планування США є частиною багатосторонніх зусиль майже трьох десятків країн, які підтримують Україну, щоб забезпечити довгострокову безпеку та економічну підтримку, пише газета.

Шольц зустрінеться у Вашингтоні з Байденом щодо допомоги Україні27.01.24, 02:30

Популярні

Новини по темі

WP: Вашингтон розробляє нову стратегію для України

 • 31973 переглядiв

Повітряні Сили знищили 4 із 4 "шахедів" - Генштаб

 • 29375 переглядiв

Китай і КНДР домовилися про захист спільних інтересів

 • 101831 переглядiв

Сьогодні Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

 • 30078 переглядiв

США завдали нового удару по Ємену

 • 33886 переглядiв