voroh-unochi-atakuvav-obiekt-enerhetyky-hrafiky-vidkliuchen-sohodni-tsilu-dobu-minenerho

Ворог уночі атакував об'єкт енергетики, графіки відключень сьогодні цілу добу - Міненерго

 • 23048 переглядiв

Ворог уночі атакував об’єкт енергетики у центральному регіоні, пошкоджено обладнання. Протягом усієї доби застосовуються графіки відключень електроенергії.

Ворог уночі атакував об’єкт енергетики у центральному регіоні, пошкоджено обладнання. Протягом усієї доби застосовуються графіки відключень електроенергії. Про це повідомили у середу в Міненерго, пише УНН.

Деталі

"Через дефіцит в енергосистемі, який є наслідком масованих російських атак, графіки погодинних відключень застосовуються з 0:00 до 24:00. У разі зміни ситуації інформацію буде оновлено", - ідеться у повідомленні.

Обстріли

"Уночі ворог атакував енергетичний об’єкт у центральному регіоні. Є пошкоджене обладнання. На місце викликано ДСНС, поліцію", - зазначили у Міненерго.

У Львівській області внаслідок нічного ворожого удару, як повідомляється, пошкоджено повітряні лінії та електричне обладнання. Знеструмлено 285 точок обліку. Тривають відновлювальні роботи.

Відключення світла

У Київській області відключалась високовольтна повітряна лінія. Впродовж дня її включили в роботу. Причина відключення – коротке замикання на лінії, яка проходить територією білорусі (після 24.02.22 року українські енергетики не мають доступу до обслуговування цієї лінії).

У Полтавській області на одній з підстанцій відключалося обладнання, у результаті чого знеструмлювались побутові споживачі та адміністративні будівлі. Всіх заживлено.

На Волині короткочасно відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювалися побутові споживачі. Всіх заживлено.

В Одеській області відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювалися побутові споживачі. Впродовж години всіх було заживлено.

НС

У східному регіоні на високовольтній повітряній лінії, частина якої проходить через район бойових дій, виявлено крадіжку проводів загальною довжиною понад 62 км. При цьому низку опор повалено на землю. Повідомлено у поліцію.

Імпорт та експорт

На поточну добу прогнозується імпорт електроенергії – 28 000 МВт-год. Експорту не передбачається.

Популярні

Новини по темі

росіяни вдарили по лікарні в Херсоні, пошкодивши "швидкі"

 • 18620 переглядiв