vin-znaie-vse-shcho-nam-potribno-zelenskyi-pro-zustrich-makrona-z-yevropeiskymy-lideramy-shchodo-ukrainy

"Він знає все, що нам потрібно": Зеленський про зустріч Макрона з європейськими лідерами щодо України

 • 24869 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський впевнений у діях французького лідера Еммануеля Макрона, який проведе зустріч щодо України з іншими європейськими лідерами, щоб обговорити невідкладні кроки підтримки Києва.

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що президент Франції Еммануель Макрон, який прийме в Парижі низку європейських лідерів і представників урядів для зустрічі щодо України, знає, що потрібно Україні, і тому він збирає лідерів Європи для пошуку термінових кроків. Про це заявив Зеленський під час зустрічі з прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим, передає УНН.

Деталі

Нещодавно на зустрічі в Парижі з президентом Французької Республіки ми обговорювали посилення України і термінові кроки наших партнерів. Передусім європейських партнерів, від яких ми очікуємо допомогу у зв'язку з паузами інших партнерів. І це була пропозиція Емануеля, і його ідея. Він знає все, що нам потрібно. Це була його пропозиція зібрати європейських партнерів для того, щоб пройтися з ними і запропонувати з їх боку відповідні термінові кроки

- сказав Зеленський.

Він зазначив, що деталі з чим лідери Європи вийдуть із цього саміту озвучити не може, але Президент знає, що саме вони обговорюють.

Але, який буде результат, ми з вами побачимо

 - додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент Франції Еммануель Макрон прийме в понеділок, 26 лютого, у Парижі низку європейських лідерів і представників урядів для зустрічі щодо України.

Популярні

Новини по темі

Зеленський підписав закон про демобілізацію строковиків

 • 24863 переглядiв