ukenru
velyka-brytaniia-nadast-ukraini-ponad-10-tys-bezpilotnykiv-shapps

Велика Британія надасть Україні понад 10 тис. безпілотників - Шаппс

 • 59955 переглядiв

Велика Британія виділить 125 мільйонів фунтів стерлінгів на закупівлю понад 10 000 безпілотників, включаючи ударні, розвідувальні та морські безпілотники, для України у провідних британських оборонних компаній.

Велика Британія виділить 125 млн фунтів стерлінгів на закупівлю для України понад 10 тис. безпілотників. Про це повідомив британський міністр оборони Грант Шаппс, який перебуває з візитом у Києві, передає УНН із посиланням на ВВС.

Як відзначає видання, у комплект постачання увійдуть FPV-дрони, ударні БПЛА, а також розвідувальні та морські безпілотники.

Посилення ППО та налагодження спільного виробництва зброї: Зеленський зустрівся з міністром оборони Британії07.03.24, 21:31 • [views_0]

У лютому Лондон оголосив, що очолить міжнародну коаліцію з постачання дронів Україні.

За словами Шаппса, новітні безпілотники надійдуть безпосередньо від провідних оборонних підприємств Великобританії — прямо із заводів на передову.

"Я закликаю міжнародних партнерів приєднатися до Великої Британії в цих зусиллях", - сказав Шаппс.

Умєров та Сирський зустрілись з міністром оборони Британії: говорили про ситуацію на фронті та потреби Сил оборони07.03.24, 20:13 • [views_0]

"Збройні сили України з безпрецедентною ефективністю використовують надану Великою Британією зброю, у тому числі і з її допомогою знищивши майже 30% Чорноморського флоту росії", — наголосив британський міністр оборони.