v-serbii-shkvalnyi-viter-ta-hrozy-na-pivnochi-krainy-v-avtomobili-zahynula-liudyna

В Сербії шквальний вітер та грози, на півночі країни в автомобілі загинула людина

 • 15985 переглядiв

Одна людина загинула, коли дерево впало на автомобіль через сильний вітер і сильні повені, які викликали хаос по всій Сербії.

Сильний вітер, град і зливові паводки спричинили хаос по всій Сербії у вівторок, одна людина загинула, коли дерево впало на її автомобіль. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

Деталі

Міністр внутрішніх справ Івіца Дачич повідомив, що жінка загинула в північному місті Сомбор. Рятувальникам також довелося евакуювати кількох людей в цьому районі.

Шторми також обрушилися на Боснію і Хорватію.

У південно-західному сербському місті Нові-Пазар, де влада оголосила надзвичайний стан, раптова повінь затопила кілька районів.

Проливні дощі у поєднанні з градом і зливовими паводками були також зафіксовані в кількох інших районах, включаючи столицю країни Белград, де частина автостоянки обвалилася у воронку.

Град розміром з волоський горіх також пошкодив майно і посіви в косовському місті Хані і Елез, повідомляють місцеві ЗМІ.

Нагадаємо

Через проливні дощі, які призвели до затоплення вулиць і підвалів в деяких районах Німеччини, автомобілі плавали вулицями, а люди виявилися замкненими в своїх будинках. Повідомлень про постраждалих не надходило.

Буревій у Польщі: синоптики попереджають про сильні грози з градом та шквальний вітер21.05.24, 17:22

Популярні

Новини по темі

СБУ повідомила про підозру продюсеру і музиканту Бардашу

 • 20025 переглядiв