ukraina-vybula-z-triiky-reitynhu-bukmekeriv-shchodo-peremohy-na-yevrobachenni-2024-daly-svizhyi-prohnoz-pered-hrand-finalom

Україна вибула з трійки рейтингу букмекерів щодо перемоги на Євробаченні-2024: дали свіжий прогноз перед гранд-фіналом

 • 130858 переглядiв

Представники України Alyona Alyona та Jerry Heil, які сьогодні у фіналі Євробачення 2024 під номером 2 виконають пісню "Teresa & Maria", опустилися на 6 місце в рейтингу букмекерів на перемогу з 3% шансів на перемогу.

Представниці України alyona alyona та Jerry Heil, які сьогодні виступлять у гранд-фіналі Євробачення-2024, опустилися на 6-е місце в рейтингу на перемогу. Букмекери дають на перемогу України 3%, передає УНН із посиланням на прогнози букмекерів.

Деталі

Зазначається, що букмекери дають на перемогу України 3%. За прогнозами букмекерів, Україна займе 6-е місце.

Перемогу на "Євробаченні" віддають Хорватії з 43% шансів. Також в рейтингу опустилася Швейцарія, пропустивши вперед себе Ізраїль - 16% і 20% відповідно на перемогу.

Також на 4-е місце піднялася Франція з 5% на перемогу, а Ірландія втратила одну позицію та опустилася на 5-е місце з 4% на перемогу.

Нагадаємо

Гранд-фінал Євробачення-2024 відбудеться у шведському Мальме вже сьогодні, 11 травня. Представниці України alyona alyona & Jerry Heil вийдуть на сцену з піснею "Teresa & Maria" під номером 2.

Популярні

Новини по темі

В окупованому Донецьку "бавовна": що відомо

 • 47387 переглядiв

Пекін оцінив візит Сі Цзіньпіна до Європи як "успішний"

 • 46755 переглядiв

Північне сяйво освітило нічне небо в Україні: фото

 • 100875 переглядiв