udar-kabamy-po-kharkivshchyni-sered-trokh-zhertv-nepovnolitnia-ova

Ворожий удар КАБами по Харківщині: серед трьох жертв неповнолітня - ОВА

 • 30170 переглядiв

Російські війська обстріляли село в Харківській області, влучивши в цивільний автомобіль і вбивши трьох людей.

У Харківській області минулої доби російські війська обстріляли КАБами село Чорне, поцілили в автомобіль з цивільними, відомо про трьох загиблих та двох постраждалих, повідомив у п'ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Близько 17:40 ворог здійснив обстріл керованими авіабомбами села Чорне Куп‘янського району. Влучання в автомобіль з цивільними. Загорівся приватний будинок поряд. Загинули три людини: 58-річна жінка, 56-річний чоловік та дівчина 17 років. Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, та 53-річний чоловік

- повідомив Синєгубов у соцмережах.

Деталі

З його слів, артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали 15 населених пунктів Харківщини: Кудіївка, Синьківка, Берестове, Котлярівка та ін. Окупанти завдавали авіаударів по селу Іванівка, Охрімівка, Мала Вовча, Нестерне, Бударки, Чорне та ін.

Зокрема, о 6:24 ворог здійснив обстріл села Катеринівка Куп‘янського району. Пошкоджений приватний будинок. Постраждалі відсутні.

Близько 20:09 ворог завдав ударів по території невстановленим боєприпасом по селу Липці Харківського району. Пошкоджений будинок. Без постраждалих, додав він.

Близько 11:00 ворог, за даними Синєгубова, завдав ударів по місту Вовчанськ, а також по смт Білий Колодязь Чугуївського району. Обидва влучання в приватний будинок. Пошкоджено вікна, ворота, паркан. Постраждалих не зафіксовано.

"На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 3 атаки біля Синьківки та Іванівки", - вказав Синєгубов.

Харківщина: росіяни атакували КАБами та ракетами С-30015.02.24, 22:09

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині через російську агресію загинула 1 людина

 • 28123 переглядiв

За добу на фронті відбулося 95 бойових зіткнень – Генштаб

 • 43291 переглядiв

ЗСУ відбили штурм дронами на Лиманському напрямку

 • 34398 переглядiв

День єднання в Україні. Що ще можна відзначити 16 лютого

 • 31134 переглядiв