u-travni-ssha-ta-kytai-obhovoriat-spivpratsiu-u-sferi-klimatu

У травні США та Китай обговорять співпрацю у сфері клімату

 • 20762 переглядiв

Американський дипломат з питань зміни клімату Джон Подеста зустрінеться з китайським колегою у Вашингтоні, у травні для двосторонніх переговорів щодо співпраці у сфері зміни клімату.

У травні американський дипломат із питань зміни клімату Джон Подеста зустрінеться зі своїм китайським колегою Лю Чженьмінем у Вашингтоні. Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Джерело видання кажуть, що це Лю перебуватиме у Вашингтоні з 8 по 10 травня, після чого китайський дипломат також відвідає Нью-Йорк. Це стане першим візитом  Лю до Вашингтона на його новій посаді після того, як він змінив ветерана посла з питань клімату Се Чженьхуа, який пішов у відставку взимку.

Очікується завдяки цій зустрічі сторони відновлять двосторонні переговори щодо кліматичної співпраці на тлі напруженості у сфері торгівлі. 

Зазначається, що адміністрація Байдена не підтвердила, коли відбудуться зустрічі з китайським дипломатом.

Нагадаємо

У травні лідер КНР Сі Цзіньпін вирушить у турне Європою, в рамках якого відвідає Францію, Сербію та Угорщину. Це стане його першим європейським турне за останні п'ять років, спрямованим на зміцнення зв'язків з цими країнами та ЄС.

Популярні

Дрони атакували нафтобазу у Воронезькій області

 • 66971 переглядiв

У Запоріжжі лунають вибухи

 • 113478 переглядiв

Новини по темі

У травні США та Китай обговорять співпрацю у сфері клімату

 • 20762 переглядiв

Сумщина: росіяни обстріляли 11 громад у прикордонні

 • 19315 переглядiв