u-ministerstvi-oborony-vidreahuvaly-na-rishennia-pro-stvorennia-syl-bezpilotnykh-system

У Міністерстві оборони відреагували на рішення про створення Сил безпілотних систем

 • 30672 переглядiв

Президент Зеленський підписав указ про створення нового виду Збройних сил України - Сили безпілотних систем. За словами міністра оборони Рустема Умерова, це є важливим кроком у модернізації військового потенціалу України.

Міністр оборони Рустем Умєров відзначив важливість створення Сил безпілотних систем, зауваживши, що це є важливий момент у розвитку країни. Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає УНН.

Деталі 

Рустем Умєров переконаний, що створення нового військового напрямку в Збройних Силах України є суттєвим кроком у процесі розвитку національної оборони. Адже воно передбачає впровадження нових доктрин, методів застосування, планування та замовлень, а також впровадження інноваційних підходів і технологій.

Створення нового роду військ у ЗСУ – важливий крок у розбудові українського війська. Нові доктрини, застосування, планування, замовлення. Нові підходи. Нові технології

 – заявив Рустем Умєров.

Також міністр оборони наголосив, що безпілотні системи вже створили перевагу України на полі бою.

Наступні кроки Сил безпілотних систем – опрацювання досвіду і масштабування. До Перемоги!

– сказав Рустем Умєров.

Нагадаємо

Сьогодні президент України Володимир Зеленський підписав важливий указ, який відзначає початок створення в українських Збройних Силах нового роду військ – Сил безпілотних систем.

У Мінцифри привітали рішення про створення Сил безпілотних систем06.02.24, 20:50

Популярні

Новини по темі

Безугла заявила, що її виключили з партії "Слуга народу"

 • 31885 переглядiв