turechchyna-hotova-buty-poserednykom-mizh-ukrainoiu-ta-rosiieiu-dlia-dosiahnennia-myru-yerdohan

Туреччина готова бути посередником між Україною та росією для досягнення миру - Ердоган 

 • 52201 переглядiв

Туреччина готова робити усі можливі кроки зі сприяння, включно з посередництвом, для досягнення справедливого і міцного миру в Україні, заявив президент Реджеп Таїп Ердоган під час зустрічі із головою Української держави Володимиром Зеленським у  Нью-Йорку. Про це УНН повідомляє із посиланням на управління зі зв'язків з громадськістю при президентові Туреччини. 

Деталі

Як повідомляється, під час зустрічі було обговорено двосторонні відносини між Туреччиною та Україною, перебіг українсько-російської війни і мирні зусилля, регіональні та глобальні питання.

Під час зустрічі президент Ердоган заявив, що Туреччина" завжди вірила в те, що українсько-російську війну можна завершити шляхом діалогу, захистивши територіальну цілісність і суверенітет України," і що Туреччина продовжує докладати зусиль для досягнення цієї мети. 

Президент Ердоган заявив, що Туреччина готова зробити усі можливі кроки зі сприяння, включно з посередництвом, для досягнення справедливого і міцного миру, і що буде продовжено зусилля з відродження Чорноморської зернової ініціативи та досягнення припинення вогню між Україною і росією, яке може відкрити двері до миру

- йдеться у заяві.

Економічна співпраця, відбудова, безпека судноплавства: Зеленський зустрівся з президентом Туреччини 25.09.24, 04:40

Популярні

Новини по темі

П'ять областей України завершили сівбу озимого ріпаку

 • 32268 переглядiв