tramp-skasuvav-zustrich-iz-prezydentom-polshchi-dudoiu-reuters

Трамп скасував зустріч із президентом Польщі Дудою - Reuters

 • 13036 переглядiв

Спільний виступ кандидата у президенти від республіканців, колишнього президента США Дональда Трампа з президентом Польщі Анджеєм Дудою в спірному штаті Пенсильванія було скасовано, згідно з джерелом, знайомим із планами Трампа, повідомляє Reuters, пише УНН

Деталі

Трамп та Дуда планували відвідати відкриття пам'ятника польсько-американському католицькому храмі на північ від Філадельфії в неділю. Якби захід відбувся, це був би рідкісний випадок появи іноземного лідера поряд із кандидатом у президенти США під час передвиборчої кампанії.

Не відразу стало зрозуміло, чому було скасовано виступ і чи зустрінеться Трамп із Дудою в інший час чи в іншому місці.

Виборці східноєвропейського походження, як зазначає видання, стали дуже затребувані в останні тижні перегонів між Трампом і віце-президентом Камалою Гарріс, кандидатом від Демократичної партії. Зокрема, у Пенсильванії проживає значна кількість українсько-американського та польсько-американського населення. Оскільки штат є одним із найбільш конкурентоспроможних у країні, ця демографічна група може допомогти визначити результат виборів, зауважує видання.

Доповнення

Найближчими днями до США на 79-у сесію Генеральної Асамблеї ООН прибудуть багато іноземних лідерів. Трамп повідомив журналістам у середу, що він "імовірно" зустрінеться наступного тижня з українським лідером Володимиром Зеленським, а також сказав, що зустрінеться з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді.

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 72456 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 53372 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57286 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100265 переглядiв

Новини по темі

Трамп скасував зустріч із президентом Польщі Дудою - Reuters

 • 13036 переглядiв

Херсонщина: двоє чоловіків постраждали через атаку рф дроном

 • 12054 переглядiв

На Миколаївщині збито 6 "шахед" за ніч

 • 11719 переглядiв