rosiiski-viiska-obstriliuiut-pozytsii-zsu-na-donechchyni-blyzko-2-tys-raziv-na-dobu

російські війська обстрілюють позиції ЗСУ на Донеччині близько 2 тис. разів на добу - ОВА

 • 32299 переглядiв

Російська армія обстрілює позиції Збройних сил України близько 2 000 разів на день з різних видів зброї в Донецькій області, де щодня відбувається 80-120 бойових зіткнень.

У Донецькій області щодня відбувається 80-120 бойових зіткнень з окупантами, армія рф близько 2 тисяч разів обстрілює позиції ЗСУ з різного озброєння. Про це розповів голова Донецької ОВА Вадим Філашкін на зустрічі із представниками ООН в Україні, передає УНН

Деталі 

Філашкін зазначив, що Донеччина залишається найбільш постраждалим регіоном України. 

Щодня в області відбувається 80-120 бойових зіткнень з ворогом, а росіяни близько 2000 разів обстрілюють позиції наших військових з різного озброєння

- повідомив Філашкін у соцмережах.

За його словами, протягом останнього тижня росіяни продовжували били по цивільним цілям у відносному тилу. Сильно постраждала Курахівська громада, зазнали ударів Краматорськ і Слов’янськ.

Доповнення 

У ніч на 23 лютого армія рф вдарила трьома ракетами по Мирнограду Донецької області, внаслідок чого загинув один чоловік. Крім того, ворог вдарив "шахедами" по селищу Полтавка - пошкодив сільськогосподарське підприємство і  480 тонн зерна. 

Популярні

Новини по темі