po-chuhuievu-vnochi-voroh-zavdav-raketnyi-udar-zahynula-zhinka-ova

По Чугуєву вночі ворог завдав ракетний удар, загинула жінка - ОВА

 • 29839 переглядiв

67-річна жінка загинула після того, як російські війська вночі обстріляли місто Чугуїв Харківської області, зруйнувавши житловий будинок.

Російські війська вночі поцілили по Чугуєву у Харківській області, є загибла людина і руйнування, повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

00:05 ворог завдав ракетного удару по місту Чугуїв. Внаслідок удару загинула 67-річна жінка. Повністю зруйновано житловий будинок та частково зруйновані 3 поряд розташовані приватні будинки. У 7 будинках пошкоджено скління вікон та дахи

- повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

З його слів, загалом за минулу добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали 16 населених пунктів Харківщини: Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Нестерне, Чугунівка, Дворічанське та ін.

Зокрема, він нагадав, що о 16:16 ворог здійснив ракетний обстріл С-300 села Великий Бурлук Куп‘янського району. Влучання у двохповерховий житловий будинок та ще один поряд із ним. Розбір завалів триває, було відомо про двох загиблих чоловіків, 5 поранених цивільних людей і трьох жінок - 75, 55, 27 років - під завалами.

Близько 14:20 ворог завдав ударів по селу Гнилиця Куп‘янського району. Влучання в спортмайданчик біля школи. Постраждалих не зафіксовано, повідомив голова ОВА.

"На Куп’янському напрямку українськими захисниками відбито 1 атаку біля Іванівки", - вказав Синєгубов.

Ракетний удар по Великому Бурлуку: прокуратура почала розслідування14.02.24, 21:35

Популярні

Новини по темі

За добу відбулося 83 бойові зіткнення – Генштаб

 • 28170 переглядiв