ochilnyka-pentahonu-lloida-ostina-znovu-hospitalizuvaly

Очільника Пентагону Ллойда Остіна знову госпіталізували

 • 25471 переглядiв

Міністр оборони США Ллойд Остін був доставлений до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда 11 лютого у зв'язку з нагальними урологічними проблемами, що потребують підтримуючого лікування та ретельного спостереження.

Міністр оборони США Ллойд Остін був у неділю доставлений до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда для обстеження у зв'язку з симптомами, що вказують на нагальні проблеми урологічного характеру, повідомили в Пентагоні 11 лютого, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні (11 лютого - ред.), приблизно о 14:20, міністр оборони Ллойд Дж. Остін III був доставлений його охороною до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда для огляду через симптоми, що вказують на нагальну проблему з сечовим міхуром. Повідомлено заступника міністра оборони та голову Об'єднаного комітету начальників штабів. Окрім того, було повідомлення Білого дому та Конгресу", - ідеться у заяві речника Пентагону Пета Райдера.

Офіційні особи Військово-медичного центру вказали, що "після серії аналізів і оцінок міністра було доставлено до відділення інтенсивної терапії Національного військово-медичного центру Волтера Ріда для для підтримуючого лікування та ретельного спостереження".

Вказано, що "наразі невідомо, як довго міністр Остін залишатиметься в лікарні". "Очікується, що поточна проблема з сечовим міхуром не вплине на його очікуване повне одужання. Прогноз щодо раку залишається відмінним", - зазначається у заяві.

У заяві Пета Райдера зазначається, що "на цей час міністр зберігає за собою функції та обов’язки своєї посади". "Заступник міністра готовий виконувати функції та обов’язки міністра оборони, якщо це необхідно", - додається у заяві.

Остін погодився свідчити на слуханнях у Палаті представників про свою таємну госпіталізацію07.02.24, 14:58

Популярні

Новини по темі

Очільника Пентагону Ллойда Остіна знову госпіталізували

 • 25471 переглядiв

Чотири ворожі "шахеди" знищено вночі на Миколаївщині

 • 27633 переглядiв

Генштаб: кількість знищених окупантів наблизилася до 396 тисяч

 • 27257 переглядiв

У Німеччині вбили 17-річного українця через національність

 • 41639 переглядiв

рф 26 разів обстріляла 7 населених пунктів Сумської області

 • 34565 переглядiв