nardepy-prokomentuvaly-perevirky-ttsk-pislia-kontsertu-v-kyievi

Нардепи прокоментували перевірки ТЦК після концерту в Києві

 • 26697 переглядiв

Член Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Княжицький, коментуючи масову перевірку ТЦК чоловіків після концерту "Океану Ельзи" в Києві, заявив, що такі дії спрямовані проти української культури та  української армії, передає УНН

"Я розумію, коли ТЦК перевіряють документи перед дорогими ресторанами і магазинами. Я це підтримую.  Має бути у суспільстві справедливість і рівність. 

Але масові облави на концертах українських виконавців свинство, спрямоване і  проти української культури і проти  української армії. Не дивуйтеся потім російській попсі і мові на вулицях Києва, зрадникам і колаборантам і збільшенню втікачів через Тису", - написав Княжицький. 

Народний депутат від "Слуги Народу", голова парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв висловив протилежну думку та заявив, що вітає такі перевірки ТЦК в закладах харчування та масових заходах.

Доповнення

Увечері в п'ятницю, 11 жовтня, в Києві біля Палацу спорту зібралося близько пів сотні працівників ТЦК. Вони масово перевіряли чоловіків, які виходять з концерту рок-гурту "Океану Ельзи". 

Нововведення в механізмі мобілізації: добровольці більше не відвідуватимуть ТЦК07.10.24, 22:55

Популярні

Новини по темі

Байден: ураган "Мілтон" завдав збитків на 50 млрд доларів

 • 14086 переглядiв