Армія рф атакувала Чернігівщину дронами, з артилерії та мінометів: понад 60 вибухів за добу

Армія рф атакувала Чернігівщину дронами, з артилерії та мінометів: понад 60 вибухів за добу

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 08:58  •  12949 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли 13 сіл у 4 громадах Чернігівської області. Зафіксовано понад 60 вибухів від артилерії, мінометів та дронів. Інформації про жертви серед місцевого населення немає.

Російські війська атакували чотири громади Чернігівської області, застосовуючи БПЛА, FPV-дрони, артилерію та міномети. Зафіксовано більше ніж 60 вибухів, повідомили у суботу у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Російська окупаційна армія атакувала чотири прикордонні громади Чернігівщини: Новгород-Сіверську, Семенівську, Сновську та Городнянську. Під вогнем опинилися 13 сіл", - ідеться у повідомленні і перечислено:

  • Новгород-Сіверська громада - 21 вибух (приходи, ймовірно, з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, а також скид вибухового пристрою з БпЛА) був по селах Грем’яч, Бучки та Михальчина Слобода.
  • Семенівська громада - 26 вибухів (приходи, ймовірно, зі ствольної артилерії, мінометів калібру 120 мм, скид вибухового пристрою з БпЛА та FPV-дрон) було в районі Янжулівки, Карповичів, Прогресу, Миколаївки, Леонівки, Залізного Моста, Гремʼячки.
  • Сновська громада - 13 вибухів (приходи, ймовірно, з міномета калібрів 82 мм та 120 мм) було в напрямку сіл Гута Студенецька та Клюси.
  • Городняська громада - 2 вибухи (приходи, ймовірно, скид вибухового пристрою з БпЛА) були в напрямку Сеньківки.

Інформація про загиблих чи поранених осіб, внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована.

росіяни завдали ракетного удару по Сумській громаді, є поранений12 жовтня 2024, 06:08 • 14334 перегляди