meta-putina-aneksuvaty-vsiu-ukrainu-zelenskyi

Мета путіна - анексувати всю Україну - Зеленський

 • 27260 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обстріли росією цивільного населення свідчать про те, що її справжня мета - анексія всієї України, а не лише окремих територій.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські обстріли цивільного населення демонструють справжню мету рф - анексувати всю Україну. Про це глава держави розповів в інтерв'ю італійському телеканалу Rai1, пише УНН.

Деталі

Президент України заяви, що росія постійно обстрілює цивільних та тероризує українців.

Я не вірю, що метою Путіна є захоплення територій: те, що ми бачимо, — це атаки на мирних жителів і терор проти українського населення. Їхні повідомлення говорять нам, що їхня мета — не якісь території, а анексія всієї України

- заявив Володимир Зеленський. 

Доповнення

Окрім того, глави держави закликав партнерів не повторювати минулих помилок та не дати путіну "заморозити" війну. За його словами, перерва піде росії лише на користь, адже тоді москва зможе перегрупуватися і підготуватися до більшого конфлікту, як це сталося після окупації Криму у 2014 році.

Нагадаємо

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Україна ніколи не погодиться визнати російський контроль над захопленими територіями та "заморозити" війну.

Популярні

Франція планує навчити 4 500 українських солдатів - Макрон

 • 48406 переглядiв

Новини по темі

Мета путіна - анексувати всю Україну - Зеленський

 • 27260 переглядiв

Швеція офіційно стала 32-м членом НАТО

 • 23805 переглядiв

Ізраїль візьме участь у Євробаченні 2024 з піснею "Hurricane"

 • 24156 переглядiв