lider-kytaiu-si-tszinpin-prybuv-do-frantsii-na-sviatkuvannia-60-richchia-franko-kytaiskykh-dyplomatychnykh-vidnosyn-zmi

Лідер Китаю Сі Цзіньпін прибув до Франції на святкування 60-річчя франко-китайських дипломатичних відносин - ЗМІ

 • 24572 переглядiв

Китайський лідер Сі Цзіньпін прибув до Франції з державним візитом, щоб відсвяткувати 60-річчя франко-китайських дипломатичних відносин і зустрітися з Еммануелем Макроном.

Лідер Китайської народної республіки Сі Цзіньпін прибув до Франції на святкування 60-річчя франко-китайських дипломатичних відносин. Сі Цзіньпін планує зустрітися з Еммануелем Макроном. Про це пише французьке видання Le Figaro, передає УНН.

Деталі

Як пише видання, лідер КНР Сі Цзіньпін у неділю прибув до Франції з державним візитом. Сі Цзіньпіня мав зустріти прем'єр-міністр Габріель Атталь в паризькому аеропорту Орлі.

У понеділок Сі Цзіньпін, який приїхав на святкування 60-річчя франко-китайських дипломатичних відносин, продовжить зустрічі з Еммануелем Макроном, який попередньо проконсультувався з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Зазначається, що президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн приєднається до франко-китайського дуету в Єлисейському музеї на сесії, яка має дати змогу підняти торгові суперечки.

Нагадаємо

Президент Франції Емануель Макрон, який планує зустріч з китайським лідером Сі Цзіньпіном, буде тиснути на Пекін щодо співпраці з рф та завершення війни в Україні.

Популярні

Новини по темі

"Атеш" виявив перекидання "Градів" в окупованому Криму

 • 45152 переглядiв

Понад 50 людей загинули через повінь у Бразилії

 • 39864 переглядiв