konhresmeny-ssha-zaklykaly-pentahon-peredaty-ukraini-rakety-atacms-cherniev

Конгресмени США закликали Пентагон передати Україні ракети ATACMS - Чернєв

 • 28026 переглядiв

Американські конгресмени з обох партій закликали Пентагон надати Україні ракети ATACMS, щоб допомогти в обороні від росії.

Група американських конгресменів від обох партій звернулася до глави Пентагону із закликом передати Україні ракети ATACMS. Про це повідомив заступник голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв, оприлюднивши відповідну заяву,  передає УНН

"Група конгресменів від обох партій після зустрічі з нашою делегацією в Мюнхені за нашим проханням звернулася до глави Пентагону із закликом передати Україні ракети ATACMS.

Сподіваюся, після надання Україні ракет ATACMS в Шольца не залишиться ані аргументів проти, ані простору для маневру. Якщо йому потрібен якийсь додатковий сигнал - спробуємо його забезпечити", - написав Чернєв у Facebook. 

Він зазначив, що минулого разу саме так спрацювала схема з Leopard після анонсу передачі нам Abrams. 

"Підтримка в Конгресі по цьому питанню у нас є. Чекаємо, що відповість Білий дім та Пентагон. Маємо пробувати всі методи. Слова "неможливо" існувати не повинно", - додав Чернєв. 

Доповнення 

Раніше власні джерела NBC News повідомляли, що адміністрація американського президента Джо Байдена розмірковує над тим, щоб надати Україні балістичні ракети ATACMS більшого радіуса дії. 

Популярні

Новини по темі

В ЄС анонсували поступки для фермерів: про що йдеться

 • 26694 переглядiв