komanduvach-sukhoputnykh-viisk-poperedyv-shcho-u-naiblyzhchi-dva-misiatsi-nastane-krytychna-faza-viiny

Командувач Сухопутних військ попередив, що у найближчі два місяці настане критична фаза війни

 • 23691 переглядiв

У наступні два місяці Україна вступить в одну з найбільш критичних фаз війни з росією, оскільки американська допомога прибуває на лінію фронту, а рф випробовує українську оборону перед потенційним великим наступом.

У наступні два місяці для України настане одна з критичних фаз у війні росією. Про це в інтерв'ю The Economist заявив Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що наразі американська допомога тільки почала надходити на лінію фронту, тож російські генерали "кидають усю боєздатну техніку, яка у них є, щоб перевірити виснажені українські війська, які не мають достатнього постачання".

росія знає, що якщо ми отримаємо достатньо зброї протягом місяця або двох, ситуація може обернутися проти них

 - наголосив Павлюк. 

За його словами, Україна терміново потребує посилення протиповітряної оборони, і очікувана поставка винищувачів F-16 на початку червня стане значним "психологічним поштовхом".

 Павлюк каже, що критична фаза війни настане в найближчі два місяці. Генерал-лейтенант вважає, що росія і надалі зосереджуватиметься на Луганській та Донецькій областях

Росія перевіряє стабільність наших ліній, перш ніж вибрати найбільш підходящий напрямок

- підсумовує генерал.

Нагадаємо

У Міноборони заявили, що Збройні сили України захищають позиції у Харківській області. О 5 ранку була спроба прориву ворогом нашої лінії оборони. Ці атаки відбито, тривають бої різної інтенсивності, для посилення оборони на цій ділянці фронту спрямовано резерви.

росія почала наступ на Харківському напрямку, Україні вдалося зупинити окупантів артилерійським вогнем - Зеленський10.05.24, 14:52

Популярні

Новини по темі

Кабмін виділить ГУР майже 750 млн гривень

 • 20465 переглядiв