klymenko-zaproponuvav-portuhalii-dopomohu-ukrainskykh-riatuvalnykiv-v-hasinni-lisovykh-pozhezh

Клименко запропонував Португалії допомогу українських рятувальників в гасінні лісових пожеж

 • 34555 переглядiв

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко за дорученням Президента України зустрівся з надзвичайним і повноважним послом Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машадом. Міністр запропонував Португалії допомогу українських рятувальників в гасінні пожеж в країні, які охопили центральну та північну частини країни. Про це Клименко написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Португалія зараз страждає від масштабних пожеж, які охопили центральну та північну частини країни. На жаль, є загиблі та травмовані. Спека та шквальний вітер ускладнюють гасіння вогню. Тож запропонував пану Послу допомогу від українських рятувальників. ДСНС має спеціалізований пожежний літак та підготовлених фахівців для роботи в таких умовах

- написав Клименко.

Він зазначив, що за час повномасштабного вторгнення українські рятувальники отримали унікальний досвід роботи в умовах надзвичайних ситуацій і Україна готова допомагати партнерам у біді.

Нагадаємо

Португалія у понеділок звернулась до Єврокомісії з проханням надати більше пожежних літаків, оскільки в центральних і північних регіонах країни вирують щонайменше 15 пожеж.

Популярні

Новини по темі

США запровадили санкції проти фінансової мережі рф і КНДР

 • 18984 переглядiв

Байден і Зеленський зустрінуться у Білому домі 26 вересня

 • 18246 переглядiв

Мер Житомира Сухомлин достроково склав свої повноваження

 • 16702 переглядiв