izrail-zaiavyv-pro-likvidatsiiu-komanduvacha-shtabu-khezbolly-v-raioni-beiruta

Ізраїль заявив про ліквідацію командувача штабу "Хезболли" в районі Бейрута

 • 9795 переглядiв

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що ліквідувала командувача штабу "Хезболли" Сухайля Хусейна Хусейні, пише УНН.

Деталі

"Вчора (понеділок) ВПС Ізраїлю завдали точного удару на основі розвідданих у районі Бейрута, знищивши Сухайля Хусейна Хусейні, командувача штабу терористичної організації "Хезболла", - повідомив ЦАХАЛ у соцмережах.

Як зазначається, штаб контролює матеріально-технічне забезпечення "Хезболли", а також відповідає за формування бюджету та управління різними підрозділами організації.

"Хусейні відіграв вирішальну роль у передачі зброї між Іраном та "Хезболлою" та відповідав за розподіл передової зброї серед підрозділів "Хезболли", контролюючи як транспортування, так і розподіл цієї зброї. Крім того, він був членом ради джихаду, найвищої військової керівної ради "Хезболли", - вказали у ЦАХАЛ.

"На своїй посаді Хусейні відповідав за бюджетування та матеріально-технічне управління найбільш чутливими проектами "Хезболли", включаючи військові плани організації та інші спеціальні операції, такі як координація терористичних атак проти Держави Ізраїль з Лівану та Сирії", - повідомили в Армії оборони Ізраїлю.

Ізраїль оголосив закритою військовою зоною нові райони на кордоні з Ліваном07.10.24, 01:18

Популярні

Новини по темі

У Харкові, попередньо, приліт ракети - мер

 • 10224 переглядiв

Фіцо висловив підтримку членству України в ЄС

 • 19719 переглядiв

Армія рф обстріляла 7 громад Сумщини за ніч: 34 вибухи

 • 11069 переглядiв