do-15-richchia-videohry-netflix-anonsuvav-multserial-za-motyvamy-minecraft

До 15-річчя відеогри: Netflix анонсував мультсеріал за мотивами Minecraft

 • 100868 переглядiв

Netflix анонсував новий анімаційний серіал, заснований на популярній відеогрі Minecraft, з оригінальною історією та новими персонажами.

Компанія Netflix анонсувала мультфільм за мотивами популярної відеогри Minecraft, який отримає нових персонажів і нову історію. Про це пише УНН з посиланням на YouTube-канал Netflix.

Деталі 

З нагоди 15-річчя Minecraft, який вважають однією з найпопулярніших відеоігор усіх часів, у Netflix вирішили повідомити фанатам, що вони вже працюють над над мультфільмом за мотивами гри.

У короткому тизері-трейлері показали, як зелений персонаж із гри пливе посередині чорного екрану, а потім вибухає піксельною сірою хмарою. Коли туман розсіюється, камера опиняється в підземній печері, заповненій лавою.

Зрештою кадр завершується червоним логотипом Netflix - літерою N - на вершині вулкана, а потім переходить до слів Netflix x Minecraft.

5 найочікуваніших кінопрем'єр, які не можна пропустити влітку: що подивитись31.05.24, 20:40

Це щойно сталося: найбільш продавана гра всіх часів і найбільший стример у світі об’єдналися, щоб представити вам абсолютно новий анімаційний серіал Minecraft Netflix

- йдеться в описі до відео.

В компанії кажуть, що шоу матиме "оригінальну історію з новими персонажами", і незабаром з’явиться більше інформації.

Нагадаємо

Український боксер Олександр Усик зніметься разом з Дуейном Джонсоном в голлівудському байопіку "Smashing Machin" про колишнього бійця UFC Марка Керра, де Усик зіграє роль українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина.

Популярні

Новини по темі

У Чернівцях цивільний вдарив представника ТЦК

 • 46322 переглядiв

ДніпроГЕС в критичному стані - Федоров

 • 55194 переглядiв