cnn-baiden-i-tramp-domovylysia-provesty-debaty-bez-chernetok-pidkazok-i-audytorii

CNN: Байден і Трамп домовилися провести дебати без чернеток, підказок і аудиторії

 • 20148 переглядiв

Кандидати у президента США Джо Байден та Дональд Трамп погодились провести дебати без чернеток, підказок та авдиторії. Про це пише CNN, який організовує зустріч Байдена і Трампа, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що обидва кандидати погодилися виступити на єдиному подіумі, а їхні місця на сцені визначать через підкидання монети.

Також під час дебатів працюватиме лише мікрофон того кандидата, який виступатиме в той момент. Як заявили в CNN, жодного реквізиту чи попередньо написаних нотаток на сцену взяти не дозволять. Кандидати отримають лише ручку, блокнот і пляшку води.

Окрім того, ці дебати відрізнятимуться від попередніх тим, що в залі не буде авдиторії. А втім, як і раніше, модератори "використовуватимуть усі наявні в них інструменти, щоб забезпечити дотримання часу та цивілізовану дискусію".

Трамп після вироку суду зібрав $53 мільйони на передвиборчу кампанію01.06.24, 22:47

Загалом дебати триватимуть 90 хвилин і передбачатимуть дві рекламні паузи. У цей час представники передвиборчих штабів не зможуть спілкуватися зі своїм кандидатом.

Нагадаємо 

Рейтинг президента Джо Байдена, попри зростаючий скептицизм щодо нинішнього стану демократії у Сполучених Штатах, вищий за рейтинг Дональда Трампа, - про це свідчать дані опитування серед мешканців різних країн планети.

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 62707 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 83446 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 44705 переглядiв

Новини по темі

Литва передала Україні партію БТР M113

 • 23828 переглядiв