Знищений КПП і півсотні полонених росіян: десантники показали кадри з прориву російського кордону на курщині

Знищений КПП і півсотні полонених росіян: десантники показали кадри з прориву російського кордону на курщині

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 10:42  •  32940 перегляди

Read in English

80-та десантно-штурмова бригада ЗСУ знищила прикордонний пункт "Суджа" в Курській області РФ. Українські військові взяли в полон понад 50 росіян та прорвали лінію оборони противника.

Десантники з 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗСУ від самого початку брали участь у наступальній операції в курській області. Вони знищили прикордонний пункт "суджа" та взяли в полон понад півсотні росіян. Про це пише УНН з посиланням на 80 окрему десантно-штурмову Галицьку бригаду ДШВ ЗС України.

Деталі

Більш як пʼятдесят полонених росіян в Курській області, знищений прикордонний пункт пропуску та прорвана лінія оборони ворога. Саме такими є результати українських десантників після перших годин з початку війської операції на Курщині

- кажуть військові.

Зазначається, що коли штурмові групи 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗСУ отримали підтримку артилерії та важкої бронетехніки.

Центр протидії дезінформації викрив нові фейки рф про події в курській області16 серпня 2024, 08:40 • 29045 переглядiв

Після того, як росіяни потрапили під шквальний вогонь артилерії ЗСУ та побачили українські танки, які прорвали кордон, війська рф ухвалили вірне рішення - вивісити білий прапор і здатись в полон. 

Нагадаємо

У Генеральному штабі ЗСУ показали перші години наступальної операції Сил оборони в курській області 6 серпня. 

ЗСУ створили військову комендатуру на підконтрольній території курщини - Сирський15 серпня 2024, 12:04 • 37585 переглядiв