Зеленський обговорив енергетичні проєкти з керівниками американських компаній у Нью-Йорку

Зеленський обговорив енергетичні проєкти з керівниками американських компаній у Нью-Йорку

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 07:53  •  60634 перегляди

Read in English

Президент України зустрівся з керівниками американських енергетичних, фінансових та страхових компаній у Нью-Йорку. Обговорювалася підготовка української енергосистеми до зими та можливість реалізації спільних проєктів.

Під час візиту до Нью-Йорка Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із керівниками провідних американських енергетичних, фінансових та страхових компаній, а також з представниками уряду США. Про це повідомив Президент у соцмережах у вівторок, пише УНН.

Деталі

Зеленський зустрівся у Нью-Йорку з керівниками провідних американських енергетичних, фінансових і страхових компаній, адміністраторкою Агентства США з міжнародного розвитку Самантою Пауер та заступником держсекретаря США з управління та ресурсів Річардом Вермою.

"Основна увага – підготовці української енергосистеми до зими. Ми детально обговорили плани та можливість реалізації спільних проєктів у енергетичній сфері. Дякую за всю підтримку наших людей та української енергетики", - зазначив Президент.

Зеленський провів зустріч із членами Конгресу США, окремо обговорювали План перемоги України23 вересня 2024, 22:58 • 20752 перегляди