За удар по "Охматдиту": партизани анонсували атаки по аеродрому "Херсонес" в окупованому Криму

За удар по "Охматдиту": партизани анонсували атаки по аеродрому "Херсонес" в окупованому Криму

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 13:02  •  19654 перегляди

Read in English

Проукраїнські партизани розвідали аеродром "Херсонес" в окупованому Севастополі і надали його координати, з'ясувавши, що він в основному використовується як база для БПЛА.

Проукраїнські партизани розвідали аеродром Херсонес в окупованому Севастополі. росіяни лишили тут частину авіації, але більшість вже перекинули на летовище "Бельбек". Про це пише УНН з посиланням на проукраїнський рух "АТЕШ".

Деталі 

Аеродром "Херсонес" у Севастополі буде знищено, у відповідь на ракетний удар рашистів по дитячій лікарні в Києві! Агенти "АТЕШ" уважно стежать за цим аеродромом і фіксують усі переміщення техніки та кожного повітряного судна, що базується тут

- наголошують в "АТЕШ". 

Партизани також вказали точні координати аеродрому: 44.579636, 33.396440.

У "АТЕШ" з'ясували, що "Херсонес" використовується в основному як база для БПЛА. З великої авіації тут залишилися лише протичовнові гелікоптери.

На місці удару по "Охматдиту" знайшли уламки корпусу крилатої ракети Х-101 – СБУ8 липня 2024, 12:44 • 20539 переглядiв

Наразі усі літаки окупанти перебазували на інші місця, зокрема на аеродром "Бельбек", намагаючись вберегти їх від українських атак.

Нагадаємо

Проукраїнські партизани розвідали завод "Тюменські моторобудівники", ключове підприємство російської військової авіації, яке виробляє вертольоти, винищувачі, бомбардувальники і транспортні літаки.