Українські пілоти здатні легко опанувати французькі Mirage 2000 - Буданов

Українські пілоти здатні легко опанувати французькі Mirage 2000 - Буданов

Київ  •  УНН

16 лютого 2024, 11:25  •  25887 перегляди

Read in English

Українські пілоти можуть легко освоїти французькі винищувачі Mirage 2000 завдяки великому досвіду бойових дій проти російських військ, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони України.

 Українські пілоти одні з найкваліфікованіших у світі , тому  можуть легко опанувати французькі багатоцільові винищувачі Mirage 2000. Про це в інтерв'ю французькому виданню Liberation заявив очільник  ГУР МО України Кирило Буданов, пише УНН.

Українські пілоти сьогодні є одними з найбільш висококваліфікованих у світі, тому що вони мають реальний бойовий досвід. Ніхто ніколи не стикався з російськими винищувачами четвертого покоління в небі, крім українських пілотів. Тож наші пілоти зможуть з легкістю опанувати цю техніку (Mirage 2000- ред)

- пояснив Буданов.

Буданов висловив вдячність  Франції за допомогу у боротьбі з рф  та закликав надати більше озброєнь.

"Ми маємо справу з (російським повітряним -ред)  флотом, який налічує 300 літаків. Тому нам потрібна допомога, і я сподіваюся, що Французька Республіка надасть нам ці літаки", ― підсумував начальник ГУР МО України.

"Перемагає той, хто має потужну економіку та логістику": Буданов пояснив потреби України у війни проти рф 16 лютого 2024, 09:45 • 24394 перегляди