У Києві за добу в ДТП загинуло троє пішоходів

У Києві за добу в ДТП загинуло троє пішоходів

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 10:15  •  25792 перегляди

Read in English

У Києві минулої доби сталося три смертельні ДТП за участю пішоходів. Двоє загиблих переходили дорогу по нерегульованих переходах, один - у недозволеному місці. За всіма фактами розпочато кримінальні провадження.

6 серпня у столиці в ДТП загинуло троє пішоходів, двоє загинули через наїзд на нерегульованих переходах, один переходив дорогу в недозволеному місці. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН

Деталі

За даними прокуратури, у Дарницькому районі водій автомобіля "Toyota Auris", рухаючись по вул. Тростянецька, збив 64-річного пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер в "швидкій" дорогою до лікарні.

 У Голосіївському районі водій автомобіля марки "Renault Grand Scenic", рухаючись по Столичному шосе в напрямку метро Видубичі, збив 34-річного пішохода,коли той перетинав проїзну частину в недозволеному для руху пішоходів місці. Пішохода відкинуло на сусідню смугу, де його переїхав інший автомобіль. Повідомляється, що внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

 Крім того, у Шевченківському районі водій автомобіля марки "Аudi А5", рухаючись по вул. Щербаківського здійснив наїзд на 75-річну жінку, яка перетинала проїзджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури за фактами усіх трьох ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

ДТП на бульварі Міхновського ускладнила рух у центр Києва7 серпня 2024, 06:30 • 38929 переглядiв