Ситуація у курській області: у рф стверджують про "знищення" вночі і вранці дронів та ракет

Ситуація у курській області: у рф стверджують про "знищення" вночі і вранці дронів та ракет

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 05:39  •  18035 перегляди

Read in English

Міноборони рф стверджує, що збило 18 дронів над бєлгородською, курською та орловською областями. В.о. губернатора курської області заявляє про 6 збитих безпілотників та 5 ракет.

У міноборони рф стверджують про "знищення" дронів уночі та вранці над трьома областями. в.о. губернатора курської області заявляє про нібито збиті 6 безпілотників та 5 ракет, пише УНН.

Деталі

У мо рф заявили, що протягом минулої ночі їхня ППО 14 дронів нібито "знищено" над територією бєлгородської області та два - над територією курської області. А з 04.20 до 06.20, як стверджують у мо рф, "перехоплено" 2 дрони над курською та орловською областями.

в.о губернатора курської області олексій смірнов при цьому заявляє, що цієї ночі та вранці в курській області "збито" 6 БПЛА та ще 5 ракет. 

За даними російських телеграм-каналів, пише телеграм-канал ASTRA, на ранок 8 серпня, зараз у регіоні вже точаться бої "за коренево" (30 км від кордону з Україною). 

Нагадаємо

6 серпня вранці у курській області рф влада поскаржилася на спроби "прориву" на територію регіону.

Надвечір 6 серпня міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки.

У курській області рф у місцевих Telegram-каналах опублікували відео, як сьогодні виглядає суджа.

російський диктатор володимир путін через добу відреагував на події в курській області рф.

"Прорив кордону рф": у курській області введено надзвичайний стан7 серпня 2024, 17:52 • 68958 переглядiв