Спецпризначенці СБУ збили вертоліт рф  з допомогою FPV-дрона над курською областю - джерело

Спецпризначенці СБУ збили вертоліт рф з допомогою FPV-дрона над курською областю - джерело

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 10:36  •  36193 перегляди

Read in English

Спецпризначенці СБУ збили російський вертоліт Мі-28 за допомогою FPV-дрона над курською областю рф. Дрон влучив прямо в задній гвинт ворожої машини, продемонструвавши високий професіоналізм та креативність СБУ.

Спецпризначенці СБУ збили російський вертоліт Мі-28 з допомогою FPV-дрона. Вразили його над курською областю рф. Про це журналісту УНН повідомило джерело в СБУ.

На рахунку Служби безпеки іще одне по-справжньому унікальне влучання по ворожій цілі. Вчора воїни Центру спецоперацій "А" СБУ підбили російський вертоліт Мі-28 з допомогою FPV-дрону

- повідомив співрозмовник.

Як підтверджують наші джерела, вразили його над курською областю рф.

На відео добре видно, що дрон СБУ влучає прямісінько в задній гвинт ворожої машини.

СБУ вкотре продемонструвала високий професійний рівень, креативний підхід і новизну рішень, які використовуються для знищення ворога. У нас для росіян ще багато неочікуваних сюрпризів

- зазначило поінформоване джерело в СБУ.

Доповнення

Надвечір 6 серпня, міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області з боку 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки.

Також у курській області рф влада поскаржилася на спроби "прориву" на територію регіону, про що заявив виконувач обов'язків губернатора курської області олексій смірнов.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко заявив, що російська пропаганда за наказом з москви намагається змістити головний фокус уваги в інформаційному просторі, аби відвернути увагу від ситуації в курській області.