москва всіляко намагається відвернути увагу росіян від ситуації у курській області - ЦПД

москва всіляко намагається відвернути увагу росіян від ситуації у курській області - ЦПД

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 17:55  •  34598 перегляди

Read in English

Російська пропаганда за наказом з Москви намагається змістити фокус уваги з Півночі на бої у Донецькій та Луганській областях. Це традиційна інформаційна стратегія ворога, спрямована на відвернення уваги від ситуації в Курській області.

російська пропаганда за наказом з москви намагається змістити головний фокус уваги в інформаційному просторі, аби відвернути увагу від ситуації в курській області. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко, передає УНН.

Деталі 

Російські воєнкори та пропагандисти отримали завдання терміново інформаційно зміщувати фокус уваги з Півночі на бої у Донецькій та Луганській областях

- заявив Коваленко. 

За його словами, у рф вже створили безліч новин про "триколори на адміністративних будівлях" та "великі перемоги" російських окупантів.

У міноборони рф заявили, що ЗСУ нібито атакує їхні позиції в курську6 серпня 2024, 15:02 • 21413 переглядiв

Керівник Центру протидії дезінформації підкреслив, що все це - ознаки традиційної інформаційної стратегії ворога.

Нагадаємо

У російському міністерстві оборони заявили, що ЗСУ, які нібито сьогодні почали наступ у курській області, після нетривалих боїв відступили до України. А втім, виконувач обов'язків губернатора курської області заявив, що у регіоні тривають бої.