У міноборони рф кажуть, що відкинули диверсантів з курської області. Проте губернатор регіону каже, що бої тривають

У міноборони рф кажуть, що відкинули диверсантів з курської області. Проте губернатор регіону каже, що бої тривають

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 16:51  •  30542 перегляди

Read in English

Міноборони РФ заявило про відступ ЗСУ з Курської області після короткого бою. Однак в.о. губернатора регіону повідомляє про триваючі бої у прикордонних районах.

У російському міністерстві оборони заявили, що ЗСУ, які нібито сьогодні почали наступ у курській області, після нетривалих боїв відступили до України. А втім, виконувач обов'язків губернатора курської області заявив, що у регіоні тривають бої. Про це пише УНН.

Деталі

Так, сьогодні росіяни показали відео, яке як стверджується зняли у курській області. На кадрах видно, як завдають ударів по військовій техніці. Самі росіяни стверджують, що на кадрах ліквідація групи ЗСУ, яка нібито сьогодні з боєм зайшла на територію курської області. 

Зазнавши значних втрат, залишки диверсійної групи відступили на територію України, де по них продовжують завдавати вогневих ударів

- заявили у російському міноборони. 

А втім, виконувач обов'язків губернатора курської області андрій смірнов, очевидно не знає про відхід диверсантів. За його словами, станом на вечір 6 липня у прикордонних районах регіону тривають бої.

У Суджанському та Коренівському районах Курської області тривають бої на кордоні. По ворогові завдає ударів артилерія та авіація

- заявив смірнов. 

Нагадаємо

Надвечір 6 серпня, міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області з боку 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки.