росія завдала авіаудару по промислових об'єктах у Сумах, поранена жінка

росія завдала авіаудару по промислових об'єктах у Сумах, поранена жінка

Київ  •  УНН

1 вересня 2024, 16:58  •  21828 перегляди

Read in English

1 вересня ворог атакував два промислові підприємства у Сумах, скинувши три керовані авіабомби. Внаслідок атаки пошкоджено виробничі та адміністративні будівлі, поранено працівницю.

Вдень 1 вересня ворог атакував два промислові підприємства у Сумах. Про це повідомили у Сумській обласній військовій адміністрації та у прокуратурі Сумщини, передає УНН.

Ворог наніс авіаційний удар по інфраструктурі Сумської громади (зафіксовано 3 вибухи)

- йдеться у повідомленні ОВА.

За даними слідства, 1 вересня 2024 року близько 15:30 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог скинув на м. Суми, за попередніми даними, три керовані авіаційні бомби.

Повідомляється, що унаслідок атаки пошкоджено одне з промислових підприємств міста, зокрема, виробниче та складське приміщення, адміністративну будівлю та три транспортні засоби.

Поранено 42-річну працівницю підприємства.

Також пошкоджено цех  одного з місцевих заводів.

Нагадаємо

російські війська завдали близько 10 ударів по Харкову. Голова ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що за попередньою інформацією правоохоронців, удари були нанесені в тому числі "Іскандерами". Внаслідок атаки постраждало 47 людей, серед яких 7 дітей. Рятувальники витягли з-під завалів трьох осіб, пошуково-рятувальні роботи тривають.

Необхідно поставити крапку російському терору: Зеленський наголосив на важливості знищення російської авіації30 серпня 2024, 18:05 • 61810 переглядiв