Рятувальники Сумщини ліквідували пожежі, що виникли в житловому секторі через ворожі обстріли

Рятувальники Сумщини ліквідували пожежі, що виникли в житловому секторі через ворожі обстріли

Київ  •  УНН

20 вересня 2024, 14:06  •  13756 перегляди

Read in English

російські війська обстріляли три населені пункти Шосткинського району Сумщини, спричинивши пожежі. Рятувальники ДСНС загасили вогонь та врятували 8 будинків і 7 господарських будівель.

19 вересня три населених пункти Шосткинського району зазнали обстрілів з боку країни-агресора - внаслідок чого виникли пожежі в житловому секторі. Про це повідомляє ДСНС України, пише УНН.

19 вересня росіяни обстріляли три населених пункти Шосткинського району. Рятувальники ліквідували пожежі та запобігли знищенню 8 будинків і 7 господарчих будівель,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у Сумському районі вогонь охопив житловий будинок і будівлю госппризначення. Надзвичайники ліквідували загорання, запобігши поширенню на 2 сусідські оселі.

У ДСНС повідомили, що наступного дня ворог знову обстріляв район Внаслідок атаки загорілася будівля фермерського господарства. Рятувальники ліквідували пожежу. Попередньо, ніхто з людей не постраждав.

На Харківщині зафіксували 115 пожеж: РВА доручили актуалізувати плани евакуації населення20 вересня 2024, 13:18 • 12663 перегляди