Партизани "АТЕШ" розвідали автопарк чф рф та гауптвахту в окупованому Севастополі

Партизани "АТЕШ" розвідали автопарк чф рф та гауптвахту в окупованому Севастополі

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 12:46  •  10492 перегляди

Read in English

Агенти "АТЕШ" провели розвідку автопарку Чорноморського флоту рф у Севастополі. Виявлено рух військової техніки та гауптвахту, де утримують "відмовників" з 810-ї бригади морської піхоти.

Партизани "АТЕШ" розвідали автопарк Чорноморського флоту та гауптвахту в окупованому Севастополі, передає УНН із посиланням на "АТЕШ".

Деталі

Агент "АТЕШ" провів розвідку автопарку Чорноморського флоту зс росії в Севастополі. Під час операції було виявлено постійний рух військової техніки, яка використовується для постачання та логістики на фронті. Було зафіксовано такі одиниці техніки, як МТЛБ, БТР-80.

В окупованому Криму партизани розвідали арсенал, де росіяни зберігають боєприпаси для флоту - "АТЕШ"8 жовтня 2024, 12:32 • 11038 переглядiв

"Поруч із автопарком знаходиться гауптвахта Севастопольського гарнізону, де відбувають покарання так звані "відмовники" - військовослужбовці, здебільшого з 810-ї бригади морської піхоти, які відмовлялися виконувати накази командування та брати участь у боях, продовжуючи зазнавати втрат на Курському напрямку. Ці солдати відправлені на "перевиховання" у відповідних умовах утримання", - йдеться у повідомленні.

На Запоріжжі частина військових рф відмовляється виконувати бойові завдання - "АТЕШ"15 жовтня 2024, 11:28 • 8506 переглядiв