Образи диктатора: трьох чоловіків затримано в окупованому Криму за прослуховування українських пісень

Образи диктатора: трьох чоловіків затримано в окупованому Криму за прослуховування українських пісень

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 09:46  •  14758 перегляди

Read in English

В окупованому Криму затримали трьох чоловіків за прослуховування пісень "Океану Ельзи". Їх звинуватили в порушенні громадського порядку та образі президента рф через гучну українську музику.

За прослуховування композицій гурту "Океан Ельзи", які нібито ображають президента рф, у Сакському районі окупованого Криму затримано трьох чоловіків.

Пише УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

В окупованому Криму затримали чоловіків, які слухали українські пісні. У селі Поповка Сакського району окупованого Криму, як пишуть російські ЗМІ, троє чоловіків у приватному готелі нібито "порушували громадський порядок прослуховуванням гучної музики ... слухали пісні українських радикалів".

В окупованому Криму масово скидають нечистоти у море - ЗМІ16 серпня 2024, 14:06 • 13443 перегляди

Під час затримання зазначені особи виявили непокору співробітникам поліції. Зазначені особи порушували громадський порядок, голосно слухали українські пісні, серед яких були й такі, що ображають президента Росії

 - ідеться в повідомленні тг-каналу проросійського блогера Олександра Таліпова.

Під Ялтою сталася лісова пожежа на майже 3 гектари17 серпня 2024, 23:45 • 48302 перегляди

У росії та на окупованих нею територіях силовики переслідують проукраїнськи налаштованих жителів; публікують персональні дані кримчан, які підтримують Україну. Унаслідок подібних скарг кримчан затримують і притягують до адміністративної та кримінальної відповідальності за "дискредитацію" армії рф, нагадує Telegram-канал Крим.Реалії.

США вважають, що ATACMS краще використовувати для ударів по Криму - CNN16 серпня 2024, 08:02 • 111061 перегляд