На Київщині затримали нелегального мігранта з Азербайджану

На Київщині затримали нелегального мігранта з Азербайджану

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 13:00  •  10061 перегляди

Read in English

Правоохоронці виявили громадянина Азербайджану, який нелегально проживав в Україні. Порушника затримали на території Бучанського району, склали адмінматеріали та помістили до пункту тимчасового перебування іноземців.

Днями на Київщині під час перевірки іноземців правоохоронці виявили  громадянина Азербайджану, який проживав в Україні нелегально. Про це заявили у поліції Київської області передає УНН.

Деталі

Перевірку проводили працівники управління міграційної поліції Київської області спільно з співробітниками ЦМУ ДМС України у м. Києві та Київській області.

Району громадянина Азербайджану, який проживав в Україні нелегально, без будь-яких дозвільних документів затримали на території Бучанського району.

На правопорушника склали адмінматеріали за порушення міграційного законодавства та помістили до пункту тимчасового перебування іноземців для подальшого примусового повернення

- підсумували правоохоронці. 

Нагадаємо

Влітку у Києві та області правоохоронці виявили 334 порушники міграційного законодавства. Частину з них планують примусово повернути до країн походження чи третіх країн.