Мадуро у спробі приховати результати виборів, закрив доступ до соцмереж

Мадуро у спробі приховати результати виборів, закрив доступ до соцмереж

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 08:40  •  18729 перегляди

Read in English

Президент Венесуели Мадуро наказав заблокувати доступ до соцмережі X на 10 днів. Це рішення прийняте після того, як його перемога на виборах була широко оскаржена, а багато країн визнали переможцем опозиційного кандидата.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро оголосив у четвер, що він наказав заблокувати на 10 днів доступ у Венесуелі до соціальної мережі X, раніше відомої як Twitter. Раніше Мадуро звинуватив мільярдера Ілона Маска, який володіє X, у зазіханнях на його президентську перемогу.

Пише УНН із посиланням на The Associated Press.

Деталі

Президент Венесуели Ніколас Мадуро оголосив у четвер, що наказав заблокувати доступ до мережі Х на 10 днів.

Вночі пости перестали завантажуватися в Каракасі у двох приватних телефонних операторів і державного Movilnet, підтвердили журналісти Associated Press.

Мадуро пообіцяв відмовитися від використання месенджера WhatsApp і перейти до Telegram6 серпня 2024, 01:29 • 114723 перегляди

Президент Венесуели Мадуро заявив, що "Ілон Маск є власником X і порушив усі правила самої соціальної мережі".

Ніхто мене не змусить замовкнути. Я виступатиму проти шпигунства за технологічною імперією

 – пригрозив Мадуро.

Нагадаємо

Виборча комісія оголосила президента Ніколаса Мадуро переможцем виборів, що відбулися наприкінці липня. Однак його передбачувана перемога була широко оскаржена, і багато країн визнали кандидата від опозиції Едмундо Гонсалеса справжнім переможцем виборів.

У Венесуелі оголосили про початок кримінального розслідування проти лідерів опозиції6 серпня 2024, 15:29 • 18973 перегляди