Лиховій про плацдарм на лівому березі Дніпра біля Кринок: там відбувається чимало подій

Лиховій про плацдарм на лівому березі Дніпра біля Кринок: там відбувається чимало подій

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 08:38  •  18261 перегляди

Read in English

Українські підрозділи успішно відбивають чергові атаки ворога на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Дмитро Лиховій повідомив про активізацію противника та складнощі утримання позицій через особливості місцевості.

Українські підрозділи на лівому березі Дніпра в Херсонській області, північніше села Кринки, успішно відбили ще сім атак ворога, який активізував свої дії в цьому районі. Про це повідомив речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Ще 7 атак було відбито на плацдармі, на лівому березі Дніпра в Херсонській області, північніше від села Кринки, де наші підрозділи перемістились на нові позиції. Там противник активізувався, в порівнянні з минулим тижнем. День у день там відбувається чимало подій, як для такого малого відрізку

- каже Лиховій.

Він розповідає, що там є й певні особливості місцевості: через заболоченість важко створювати фортифікації та нові позиції.

Якщо ворог в таку погоду завдає артилерійського ураження, а також скидає з БПЛА запалювальні речовини, то там виникають пожежі. Складно втримати наші позиції

- додав він.

Нагадаємо

російські окупанти протягом останнього тижня суттєво збільшили інтенсивність штурмів українських позицій в районі населених пунктів Кринки та Мала Токмачка Запорізької області.

Комітет ВР може розглянути питання операції в Кринках на Херсонщині18 липня 2024, 20:55 • 100574 перегляди