Київщина вночі зазнала атаки рф дронами: уламки впали у 6 районах, були пожежі, пошкоджено цвинтар

Київщина вночі зазнала атаки рф дронами: уламки впали у 6 районах, були пожежі, пошкоджено цвинтар

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 06:19  •  13108 перегляди

Read in English

Ворог здійснив нічну атаку дронами на Київську область. ППО знищило всі цілі, постраждалих немає, але уламки спричинили пожежі та пошкодження в 6 районах.

Російські війська здійснили нічну атаку дронами на Київську область. ППО знищила цілі, постраждалих немає, але уламки впали у 6 районах, були пожежі, пошкоджено цвинтар, повідомив у понеділок голова Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Ворог здійснив чергову масовану нічну атаку ударними дронами на Київщину. Тривога тривала 7 годин. В області результативно працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Постраждалі відсутні. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Уламки збитих цілей зафіксовані в 6 районах області", - написав Кравченко.

З його слів, у п’яти районах області внаслідок падіння уламків збитих цілей виникли загорання трав'яного настилу та стерні.

"В одному з районів внаслідок падіння уламків сталася пожежа у приватному будинку. В іншому – уламки пошкодили цвинтар", - вказав Кравченко.

Оперативні групи, за його словами, продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки.

Над Україною збили 67 "шахедів" та ракету Х-59 під час нічної атаки рф30 вересня 2024, 05:42 • 14160 переглядiв