Курська операція це важливий етап війни проти рф - Зеленський

Курська операція це важливий етап війни проти рф - Зеленський

Київ  •  УНН

6 жовтня 2024, 18:05  •  13843 перегляди

Read in English

Президент України заслухав доповідь про Курську операцію, яка триває два місяці. Зеленський підкреслив її стратегічне значення та внесок в обмінний фонд для звільнення українських полонених.

У неділю, 6 жовтня, президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь щодо Курської операції, яка стала важливим етапом війни проти рф. Про це глава держави розповів у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Деталі

Президент розповів, що сьогодні провів нараду з головою уряду Денисом Шмигалем та Головнокомандувачем Олександром Сирським.

Також була доповідь щодо Курської операції. Сьогодні – два місяці наших військових дій у Курській області. І це дуже важливий етап війни. Те, що значно допомогло й надалі допомагає нашій державі.

- заявив Зеленський. 

За його словами, українці довели, що можуть витискати війну в росію. Глава держави наголосив, що за достатньої підтримки партнерів ЗСУ зможуть тиснути на росію саме так, як потрібно, щоб у москві відчували, що війна нічого їм не дасть. 

Після Курської операції українських військових страх ескалації мав бути подоланий - Сибіга11 вересня 2024, 19:32 • 55803 перегляди

Наша Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону. Це важливо. Ми будемо тиснути на росію ще сильніше, бо лише силою можна наблизити мир

- підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що дуже важливо розуміти, що Курська операція – реально стратегічна річ.