Кобахідзе заявив у Нью-Йорку про "змову" проти Грузії

Кобахідзе заявив у Нью-Йорку про "змову" проти Грузії

Київ  •  УНН

23 вересня 2024, 18:41  •  29218 перегляди

Read in English

Іраклій Кобахідзе заявив про спробу покарати грузинський народ за підтримку "Грузинської мрії". Він звинуватив західні країни у шантажі та санкціях проти Бідзіни Іванішвілі, назвавши це тиском на національні інтереси Грузії.

Прем'єр-міністр Іраклій Кобахідзе тим часом знову заявив у бесіді з журналістами у Нью-Йорку про міжнародну змову проти Грузії, передає УНН із посиланням на "Новини Грузії".

"Покровителі радикальної опозиції хочуть покарати грузинський народ із єдиної причини: грузинський народ твердо підтримує "Грузинську мрію" та відмовляється від радикальної опозиції, колективного "Національного руху", - сказав Кобахідзе.

Деякі країни ЄС виступають за санкції щодо Грузії через закон про "іноземних агентів" - ЗМІ22 травня 2024, 08:00 • 20636 переглядiв

Зі слів прем'єра випливає, що грузинський народ намагаються покарати через Бідзіну Іванішвілі, запроваджуючи проти нього санкції.

Конституційний суд Грузії розпочав розгляд позовів проти закону про іноагентів: деталі29 серпня 2024, 18:23 • 21601 перегляд

"Ви знаєте, що він уже перебуває під санкціями де-факто, у нього в Європі заморожено 2 мільярди доларів США. Але зараз шантаж продовжується в іншій формі, ви чуєте погрози запровадити формальні санкції. У жодному разі. У жодному разі ці люди не досягнуть своєї мети. Ми всі знаємо, яка їх мета – вони хочуть змусити Бідзіну Іванішвілі зробити крок, який суперечить національним інтересам Грузії. Цей шантаж не матиме успіху", - сказав Кобахідзе.

ЄС може скасувати безвіз для Грузії через авторитаризм19 вересня 2024, 23:08 • 18838 переглядiв