Кеннеді-молодший розглядає можливість об'єднатися з Трампом

Кеннеді-молодший розглядає можливість об'єднатися з Трампом

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 03:30  •  15113 перегляди

Read in English

Роберт Кеннеді-молодший може завершити свою президентську кампанію, щоб об'єднатися з Дональдом Трампом. Трамп заявив про готовність надати Кеннеді посаду у своїй адміністрації, якщо той підтримає його.

Незалежний кандидат у президенти США Роберт Кеннеді-молодший розглядає можливість завершити свою кампанію, щоб об’єднати зусилля з конкурентом від Республіканської партії Дональдом Трампом. Про це заявила потенційна кандидатка у віцепрезиденти в разі перемоги Кеннеді Ніколь Шанахан, передає Reuters, пише УНН.

Деталі

Шанахан зауважила, що вони з Кеннеді можуть заручитися підтримкою потенційних виборців Трампа та розчистити шлях демократам Камалі Гарріс і Тіму Волзу до перемоги на виборах у листопаді.

Або ми підемо прямо зараз і об’єднаємо зусилля з Дональдом Трампом,

сказала Шанахан.

На запитання, коли вони приймуть рішення, вона не відповіла.

Зазначимо, що у вівторок Трамп заявив CNN, що "безумовно, буде відкритим" для того, щоб Кеннеді відігравав роль у його адміністрації, якщо незалежний кандидат вийде з перегонів і підтримає його.

"Він мені подобається і я його поважаю", - сказав Трамп в інтерв'ю після зупинки кампанії в Мічигані.

"Він геніальний хлопець. Він дуже розумний хлопець. Я знаю його дуже давно. Я не знав, що він думає про те, щоб піти, але якщо він думає про те, щоб піти, я, звичайно, готовий до цього", - цитує Трампа CNN.

У заяві у соцмережі X у вівторок Кеннеді написав: "Як завжди, я готовий говорити з лідерами будь-якої політичної партії для досягнення цілей, яким я служив протягом 40 років у своїй кар’єрі та в цій кампанії".

Довідково

Кеннеді, син покійного політика-демократа Роберта Кеннеді, є захисником навколишнього середовища, який поширював дезінформацію про вакцини, і чия родина засудила його кампанію.

Нагадаємо

Роберт Кеннеді-молодший намагався домовитися з Камалою Гарріс про посаду в її адміністрації в обмін на підтримку її кампанії. Це сталося після подібної зустрічі Кеннеді з Дональдом Трампом.