Кейт Міддлтон повернулась до роботи після лікування раку

Кейт Міддлтон повернулась до роботи після лікування раку

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 01:19  •  18474 перегляди

Read in English

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше повернулася до роботи після завершення лікування від раку. Вона зустрілася з командою Центру раннього розвитку дитини у Віндзорському замку для обговорення свого проєкту.

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше повернулася до роботи після завершення лікування від раку. Про це пише The Telegraph, передає УНН.

Деталі

Принцеса Уельська зустрілася з членами команди Центру раннього розвитку дитини і співробітниками Кенсінгтонського палацу у Віндзорському замку, щоб обговорити свій проєкт з розвитку дітей раннього віку.

Це перша зустріч, зазначена в судовому циркулярі цього року після того, як принцеса залишила публічне життя спершу через серйозну операцію на черевній порожнині, а потім через хімієтерапію.

Принц Вільям поділився новинами про Кейт Міддлтон на тлі її боротьби з хворобою1 травня 2024, 12:33 • 15793 перегляди

Очікується, що принцеса, якщо дозволить здоров’я, відвідає недільну службу пам’яті на підтримку королівської сім’ї, ветеранів та їхніх родин.

Вона також планує провести свій щорічний концерт колядок у Вестмінстерському абатстві в грудні.

Нагадаємо

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила про завершення курсу хімієтерапії, який вона проходила після діагностування раку. Вона зазначила, що останні дев'ять місяців були надзвичайно важкими для її сім'ї.