Камала Гарріс зібрала $500 млн після виходу з президентських перегонів Байдена - ЗМІ

Камала Гарріс зібрала $500 млн після виходу з президентських перегонів Байдена - ЗМІ

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 08:52  •  9718 перегляди

Read in English

Передвиборча кампанія віце-президента США Камали Гарріс зібрала близько 500 мільйонів доларів після виходу Байдена з президентських перегонів. Гарріс лідирує в опитуваннях у трьох ключових штатах для виборів 5 листопада.

Передвиборча кампанія віце-президента США Камали Гарріс зібрала близько 500 мільйонів доларів відтоді, як вона стала кандидатом у президенти від Демократичної партії.

Передає УНН із посиланням на Reuters та NBC.

Деталі

Майже півмільярда доларів зібрала кампанія Камали Гарріс після того, як минулого місяця президент США Джо Байден вибув з перегонів за посаду глави Білого дому.

Гроші на передвиборчу кампанію мають вирішальне значення для реклами та агітації. Зібрані кошти допомагають привести людей на виборчі дільниці і переконати виборців, які ще не визначилися, стати на бік кандидата.

Байден у березні затвердив секретну ядерну стратегію США, орієнтовану на стримування Китаю - NYT20 серпня 2024, 23:58 • 17069 переглядiв

Після рішення 81-річного президента Джо Байдена вийти з перевиборної гонки через його критику на перших дебатах проти Дональда Трампа, наприкінці червня Демократична партія почала дивитися на кандидатуру Камали Гарріс з оптимізмом. .

Нинішні цифри є приводом для ентузіазму для команди Гарріс.

Згідно з опитуваннями, опублікованими в неділю The New York Times і коледжем Сієни, віце-президент Сполучених Штатів лідирує в опитуваннях у Вісконсині, Пенсільванії та Мічигані, трьох із шести ключових штатів для виборів 5 листопада. Втім, незважаючи на "безпрецедентний ентузіазм", висвітлений у демократичній кампанії, до цієї переваги ставляться з обережністю.

Довідка

Камала Гарріс, народжена 20 жовтня 1964 року, може стати першою жінкою, яка очолить Білий дім. Гарріс, дочка онколога та професора економіки ямайського походження, народилася в Окленді, Каліфорнія.

Згідно з повідомленням ВВС, лише п’ять років тому Камала Гарріс була сенатором від Каліфорнії та балотувалася від Демократичної партії на президентських виборах у листопаді 2020 року.

Вона також мала значну кар’єру в юстиції, працюючи генеральним прокурором Каліфорнії, однією з найвпливовіших юридичних посад у найбільш густонаселеному штаті Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо

Камала Гарріс виступила на з'їзді Демократичної партії США в Чикаго.

У відповідь на нападки Трампа віце-президент США Камала Гарріс відповіла тим же: у своїй промові перед працівниками виборчої кампанії в Рочестері Гарріс зазначила, що той, хто принижує інших людей, є боягузом.